Soyalan mimarlık ışıklı kanopi totem tabela
Soyalan mimarlık Işıklı Kanopi Totem Tabela
14 Haziran 2022
Döner bra almanya neon hortum led tabela
Döner Bra Almanya neon hortum led tabela
14 Haziran 2022

Soyalan mimarlık Işıklı Tabela

 

Soyalan mimarlık Işıklı Tabela

Işıklı Tabela çeşitlerinden biri olan bu tabelamızda zeminde siyah kompozit kullanılmıştır. Işıklı tabela içine alüminyum kutu profil konstrüksiyon ve alümünyum arka kapak kullunılmıştır. Tabela üst yazılar içten led aydınlatmalı yanakları alüminyum ön yüz pleksiglass kutu harf uygulamalıdır.

Işıklı Tabela alt zemin dekupe pleksiglass kesme harf üzeri 1.2 mm gold krom kesme harf uygulamalıdır.

Soyalan mimarlık Işıklı Tabela

Işıklı tabela, gece gündüz her daim sizin reklamınızı yapar. Varlığınızı gözler önüne serer. Kısacası şirketiniz için çok az ekstra maliyet karşılığında günde 24 saat çalışmaya devam etmesini sağlar.

Bir işletme için basit bir spot ışığı bile bir fark yaratır, ancak bundan daha yaratıcı olabilirsiniz. Tabela Dünyası ile çalışarak, doğru tabelayla şirketiniz için günde 24 saat çalışan reklam ve tanıtım elemanı oluşturun.

Göz alıcı bireysel tabela çalışmasıyla arkadan aydınlatmalı yazılardan tutun, baskılı ışıklı kutu harfe kadar her türlü ışıklı tabela çalışması yapmaktayız. Tabela dünyası ile tabelalarınızı aydınlatmanın farklı ve en uygun yöntemlerini size önerebiliriz. Yeni teknoloji LED aydınlatma sistemleri hayatımızın her noktasına girdiği gibi tabelalarımızda da birçok seçenek sunmaktadır, Eğlenceli ve aksiyon dolu bir görünüm için ya da markanızı en iyi şekilde anlatan tasarımlarımızla neonları, Tabelalarınız da canlı ama geleneksel bir görünüm veren zamansız bir hisle düşünün! Işıklı tabelalar Kendilerini aydınlattığı gibi çevrenizi ve sokağınızda aydınlatarak harici aydınlatma gereksinimlerinizi de ortadan kaldırarak “daha yaşanabilir bir doğa için” enerji tasarrufu da sağlar.
Tasarım ekibimizin hayal gücüyle, işinizin stilini ve markasını yansıtan müthiş görünümlü ışıklı tabelalar oluşturabiliriz.
Amacınız ne olursa olsun, Tabela Dünyası, tarzınıza ve bütçenize uygun bir ışıklı tabela çözümü sağlayacağından emin olabilirsiniz.

Giriş Yap

Parolanızı mı unuttunuz?