Kutu Harf Tabela Yapım Aşamalarını Sizinle Paylaştık
İmalattan Kutu Harf Tabela Yapımı
Paslanmaz Harf;
Paslanmaz Kutu harf üretiminde ölçü gözetmeksizin 304 kalite paslanmaz çelik levha kullanıyoruz. Harflerimizin ön yüzünde harf büyüklüklerine göre 1 mm. 1,50mm kalınlığında paslanmaz çelik yan bantlarında ise 0,50-0,80mm malzeme kullanıyoruz. sizden gelen talep doğrultusunda daha kalın malzemelerde kullanabiliyoruz. Paslanmaz çeliklerimiz kararma solma bu gibi durumlara karşı 10 yıl garanti altındadır. malzeme birletirmelerinde tungsten çelik kaynağı ile daha temiz ve sağlam bir işçilikle harflerinizi üretiyoruz. Artık günümüzde İstenilen renk paslanmaz çelik malzememiz bulunmaktadır. İstenilen her ölçüde ve 304 kalitede renkli veya parlak krom, mat krom, fırça desenli lazer işlemeli harf imalatı yapıyoruz.
Aluminyum Harf;
Tabela çeşitleri arasında sağlamlık açısından en çok tercih edilen malzeme çeşididir. Sağlam olduğu kadar görsellik açısından da kullanışlı olan aluminyum malzeme istenilen renlerde elektrostatik boyamaya da uygundur. Alüminyum Kutu Harf, Işıklı Alüminyum Kutu Harf ve Işıksız Alüminyum Kutu Harf tercihlerinin yanında, Büyük ebatlarda ki çatı reklamları uygulamalarında da mukavemet ve hava şartlarından oluşan korozyon açısından dayanıklıdır.
Pleksiglass harf;
Pleksi kolaylıkla işlenebilir, yaklaşık 150°C de ısıtıldığında birçok şekle girebilir, eğilip bükülebilir.
Basınçla ve vakumla form verilebilir.Soğuduktan sonra şeklini muhafaza eder. Pleksinin maksimum dayanma sıcaklığı 80°C dir. Pleksi yanıcı bir termoplastiktir. Kendi kendine yanma sıcaklığı 400°C dir. 250°C de alevle tutuşabilir.Yüzeyi bakır sertliğindedir, fırça ve zımpara ile çizilebilir.Pleksi şeffaf ve renkli bütün formlarında parlak bir görünüme sahiptir.Atmosfer şartlarında dayanıklılığı diğer bütün plastiklerden daha yüksektir. Bu sebeple çok değişik iklim şartlarında dahili ve harici geniş uygulama alanlarında kullanılabilir Bu yüzden tabela imalat setöründe de terini almıştır.gerek ışık geçirgenliği gerek uv ışınlarına dayanıklılığı korozyon direnci pleksiglass malzemeyi tabela sektörünün vazgeçilmezi yapmıştır. 1933 yılında Alman kimyager Otto Röhm PLEXIGLAS patentini ve isim hakkını aldı. 1936 yılında akrilik cam – pleksiglas üretimi başladı. 2. Dünya Savaşı sırasında uçak güneşliklerinde ve denizaltı periskoplarının yapımında kullanılan pleksiglas, bugün hemen hemen her alanda kullanılmaktadır. Döküm akrilik levha, polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Döküm tekniği ile 2 mm den 40 mmkalınlığa kadar, çeşitli ebatlarda renksiz, şeffaf renkli ve opak olarak üretilir. Yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir (cama göre %92 ). Normal cama göre darbelere 6 kat daha dayanıklıdır.Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz. Aynı kalınlıktaki cama göre ısıyı %20 daha az iletir. işte bu yüzden pleksiglas kutu harf vakumlu arflerin üretiminde tercih ettiğimiz bir malzemedir.