zsa-zsa-zsu-bronz_krom_cesme
Zsa Zsa Zsu Bronz ışıklı Kutu Harf Çeşme
21 Ağustos 2024
California_kesme_harf_daire_tabela
California kesme harf daire tabela
20 Ağustos 2024

Zsa Zsa Zsu Bronz ışıklı Kutu Harf Bodrum

Zsa Zsa Zsu Bronz ışıklı Kutu Harf Bodrum

Endirekt led aydınlatmalı bronz krom kutu harf reklam çalışması

Zsa Zsa Zsu Bronz ışıklı Kutu Harf Bodrum

Zsa Zsa Zsu Bronz Olarak hazırlanmış olan kutu harflerimizde müşterimiz Türkiye geneli ve yurtdışı olarak açıcağı tüm yerlerinde kaliteden ödün vermemektedir. Kalite anlayışı olarak 1.sınıf ürün ve hizmet politikası hedefleyen firma endirekt kutu harflerin alt kısmında 30 mm rakı pleksiglass ön ve yan bant bronz kromlarında ise 0.80 mm kullanılmıştır. Işık sisteminde 3000 calvın led kullanılmaktadır.

Adını, yepyeni bir deneyimin heyecanını, aradığınızı bulduğunuzda midenizde uçuşan o kelebekler hissinden alan Zsa Zsa Zsu markası Gökhan Sezer liderliğinde sektöre ilk adımını Bodrum Avenue’da attı.  Markanın e-ticaret sitesi ve mağazaları 11 Haziran’da müşterileriyle buluştu.

Türkiye’nin önde gelen perakende profesyonellerinin kurduğu Solid Mağazacılık bünyesinde hayata geçen Zsa Zsa Zsu, ev dekorasyonu ve yaşam tarzı alanında yeni bir dönemin başlangıcını yapıyor. Güçlü yönetim ve tasarım kadrosuyla dikkat çekmektedir.

Yatak odasından sofra & mutfak ve banyoya, ev kozmetiğinden plaj giyimine ve eğlenceli hediye seçeneklerine Zsa Zsa Zsu imzasını taşıyan her tasarım, içinizdeki yaratıcı ruhu beslemek üzere tasarlanıyor ve üretiliyor.

Bizleri Tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz.

https://www.tabeladunyasi.com/hizmetlerimiz/mezeci-bakir-delikli-kutu-harf/

 

Giriş Yap

Parolanızı mı unuttunuz?