Rezidans_giris_alin_tabelasi
Rezidans giriş alın tabelası
13 Ağustos 2024
Kassel_Friends_Cafe_isikli_Tabela
Kassel Friends Cafe Işıklı Tabela
12 Ağustos 2024

Recidence ışıklı çift taraflı tabela

Recidence ışıklı çift taraflı tabela

Recidence  ışıklı çift taraflı tabela 200x60 cm ölçülerinde antrasit kompozit zemin 3 mm beyaz ve turuncu pleksiglass tabela

200x60 cm ölçülerinde çift taraflı antrasit kompozit zemin 3 mm beyaz ve turuncu pleksiglass uygulamalı içten samsung marka led aydınlatmalı reklam çalışmasının

Residence Işıklı Çift Taraflı Tabela

Residence’ler, konforlu ve lüks bir yaşamın simgesi olarak tercih edilen konut alanlarıdır. Bu alanda faaliyet gösteren işletmelerin tanıtımında etkili bir reklam aracı olarak kullanılacak olan residence ışıklı çift taraflı tabela, antrasit kompozit zemin üzerine beyaz ve turuncu pleksiglas uygulamasına sahip. 200×60 cm ölçülerindeki bu tabelanın teknik detayları oldukça dikkat çekicidir.

Tabelanın malzeme seçimleri, dayanıklılığı ve estetik açısından oldukça önemlidir. Antrasit kompozit zeminin sağlam yapısı, tabela için ideal bir zemin oluştururken 3 mm kalınlığındaki beyaz ve turuncu pleksiglaslar ise tabela yüzeyinin görsel açıdan çarpıcı olmasını sağlar. İçten Samsung marka led aydınlatma sistemi ile donatılan bu tabela, gece ve gündüz dikkat çekici bir şekilde görünmesini sağlayacak.

Residence ışıklı çift taraflı tabelaların kullanım alanları oldukça geniştir. Özellikle rezidans projelerinin tanıtımında etkili bir reklam aracına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle bu tip tabelalar, rezidansların girişlerinde veya ana caddeye bakan bölgelerde kullanılabilirler.

Bu özel tasarıma sahip olan residence ışıklı çift taraflı tabelalar; modern yapısı, kaliteli malzemeleri ve özenli üretimiyle dikkatleri üzerinize toplamanızda yardımcınız olacak.

Eğer siz de işletmenizin veya projenizin tanınırlığını arttırabilecek etkili reklam araçlarına ihtiyaç duyuyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Profesyonel ekipmanlarla her zaman en iyisini sunmayaca söz veriyoruz.

Rezidansların Tanıtımında Etkili Bir Reklam Aracı

https://www.tabeladunyasi.com/hizmetlerimiz/ramada-otel-sakarya-isikli-yonlendirme-tabela/

Giriş Yap

Parolanızı mı unuttunuz?