Suadiye_Ahsap_Tabela
Suadiye Ahşap Tabela
31 Temmuz 2024
Buyuk_maket_dondurma
Büyük maket dondurma
29 Temmuz 2024

Oto yıkama ışıklı alın tabelası

Oto yıkama ışıklı alın tabelası

Autowax için avm içinde bulunan otoparka uygulamış olduğumuz ışıklı alın tabelamız üç parçadan oluşmaktadır. İç kısımları alüminyum kutu profil konstrüksiyondan oluşan tabelamız dış alanları alumunyum levhadan imal edilmiştir. Hazırlanan kasetler lazerde dekupe edilmiş olup kurumsal renklerde statik boyalıdır.

Oto yıkamada tabelasında dekupe edilen kısımlara istenilen renklerde pleksiglass uygulanıp üç çiplli samsung marka dış mekan beyaz led uygulanmıştır.

Oto yıkama ışıklı alın tabelası
Oto yıkama sektöründe öne çıkan bir tabela tasarımı olan ışıklı alın tabelası, Autowax markasının AVM içindeki otoparkında dikkat çekici bir şekilde yerini almıştır. Bu özel tabela, üç parçalı bir tasarıma sahiptir. İç kısımları alüminyum kutu profil konstrüksiyonundan oluşurken dış alanları aluminyum levha ile imal edilmiştir. Özenle hazırlanan kasetler lazerde dekupe edilmiş ve kurumsal renklerde statik boya ile kaplanmıştır.

Tabelanın oto yıkama bölümünde ise dekupe edilen kısımlara istenilen renklerde pleksiglass uygulanmış ve üç çipli Samsung marka dış mekan beyaz led’lerle aydınlatma sağlanmıştır. Işıklı alın tabelalarında Autowax gibi uzun yıllardır sektörde deneyimli bir firma ile çalışmanın gururunu yaşadıklarını ifade etmektedirler.

Bu özel tabela tasarımını Tabela Dünyası’nın profesyonel ekibi tarafından hayata geçirilmiştir. Tasarımdan imalata kadar tüm süreçleri kendi bünyelerinde gerçekleştiren firma, bu sayede müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Işıklı alın tabelalarının etkileyici görünümü ve kalitesiyle ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için Tabela Dünyası’nın mail adresi üzerinden ya da fiziki olarak ziyaret ederek iletişime geçebilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışında çalışmalarına devam eden Tabela Dünyası, müşterilerine özel tasarım çözümleri sunarak sektörde fark yaratmayı hedeflemektedir.

https://www.tabeladunyasi.com/hizmetlerimiz/isikli-dekupe-bakkal-tabelasi/

Giriş Yap

Parolanızı mı unuttunuz?