Eskitme Tabela

Eskitme Tabela

Tabelalarının daha eski Retro tarzı ve otantik gözükmesini isteyen müşterilerimiz için kategorilerimize eklenen Eskitme Tabelalar kurumsal ya da bayii tabelalarında çok fazla işletmelerin tercih etmediği fakat aynı zamanda Cafe, Bar, Butik Otel gibi firmaların seçtikleri tabela çeşididir. Sıcaklık ve Samimiyet göstergesi olan bu tabelalarda genellikle Saç, Aluminyum, Ahşap gibi malzemeler Kullanılmaktadır.
Montaj ve askı aparatlarında Ferforje demir, Demir kutu görüntü ve çivi en seçilen Materyaller dendir. Malzeme cinsine göre asit, boya, zımpara teknikleri ile eskitme gerçekleştirilir.

Eskitme tabelaların en önemli özelliklerinden birisi de bir ikincisinin bire bir aynısının olmamasıdır.Ne kadar aynısını yaparsanız yapın çok küçük damar farklılıkları olmaktadır.Belkide bu yüzden bu tabelaların bayii tabela ağları henüz yoktur.Eskitme tabela da en önemli unsur kişinin bilgi, birikim, zanaat ve tecrübesidir. Bu yüzden Tabela Dünyası olarak bu kategorinin en önlerinde yer almaktayız. Konusunda uzman ekip arkadaşlarımızla

Neden biraz eskitmiyoruz?

Tercihe bağlı olarak Eskitme kutu harf, Eskitme metal kesme harf, Eskitme ışıklı tabela, Eskitme saç Tabela, Eskitme ferforje tabela olarak imal edilmektedir.
Evlerimizde de göz alıcı materyaller ile ürettiğimiz değişik aksesuar tarzlar, Eskitme ahşap masalar, Eskitme şömine sehpalar, Eskitme lambalar, Eskitme kütüphane ve mobilyalar kişiye özel imal edilmektedir.
Senelerce eskimesin diye gözünün içine baktığımız malzemeler şimdi ustalarımız tarafından en güzel şekilde eskitiliyor.

Satın almada geçmişe duyulan Özlem…

Eskiden yeniye, Yeniden eskiye…

Giriş Yap

Parolanızı mı unuttunuz?